10+ dele er til DIG som ejer ældre Massey Ferguson maskiner

På grundlag af fremragende konstruktionskvalitet og robust design er Massey Ferguson maskiner driftssikre i mange år efter deres lancering. Vi forstår derfor til fulde vores kunders ønsker om at holde disse ældre maskiner i optimal stand til de lavest mulige reparationsomkostninger. Derfor har vi introduceret 10+ programmet specifikt til disse ældre maskiner.

10+ reservedele fra Massey Ferguson er designet til at sikre, at ældre MF maskiner kan holdes i optimal stand til en økonomisk fordelagtig pris. 10+ reservedele dækker nøglekomponenter for en række traktorer, der har været ude af produktion i 10 år eller mere.

Fra MF 35 til MF 3600 serierne dækker vi næsten alle vores ældre traktormodeller med 10+ programmet. Vi tilføjer løbende nye reservedele til 10+ udvalget, så vi kan fortsætte med at tilbyde vores kunder økonomiske reparationsløsninger i mange år fremover.

Alle 10+ reservedele er godkendt af Massey Ferguson Engineering og har 12 måneders totalgaranti på reservedelene samt det udførte arbejde*. Det giver høj værdi for pengene og sikrer økonomiske reparationer til permanent lave priser.

Høj effektivitet. Lave priser

Nye tilføjelser til 10+ programmet er bl.a. et omfattende udvalg af reservedele til de ældre 3-, 4- og 6 cylinder motorer som er tilpasset de ældre Massey Ferguson modeller.

Motor, køling, udstødning, startere, generatorer, instrumenter, kobling, transmissioner, bremser, styretøj, foraksel, hydraulik, 3-punktsophæng, sæder, pladestål, hjul og lys.

Spørg allerede i dag om 10+ reservedele.

10+:
· Specielt designet til maskiner mere end 10 år gamle
· Komplet maskinserie – fra MF 35 til MF 3600 serien
· Godkendt af Massey Ferguson Engineering
· Værdi for pengene, økonomisk reparation
· 12 måneders totalgaranti
· PERMANENT LAVE PRISER!

*Underlagt de sædvanlige regler for garanti.
NB: Garanti på reservedele er kun gældende for AGCO godkendte dele og udført arbejde