Nye maskiner

TBS Maskinpower har et bredt program af maskiner til landbrug, skovbrug, industri, grønne områder, park og have.

Vi er full-line med alle almindeligt forekommende maskiner og redskaber. Har du behov for specialmaskiner eller specifikke ombygninger, hjælper vi naturligvis med at finde den helt rigtige løsning til dig.

Her på siden finder du links til en del af vores produktprogram. Vil du vide mere eller måske med ud at se maskinerne i drift, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvor der også kan rekvireres mere omfattende brochuremateriale.

TBS Maskinpower er AGCO-forhandler og sælger det fulde produktprogram fra Massey Ferguson - Fendt - Challenger.

Vi har samlet vores produkteksperter i centre, så du altid møder specialister, der kan give dig svar på alle spørgsmål om de enkelte mærker. Eksperterne i Fendt og Challenger arbejder ud fra TBS Maskinpower i Starup, mens vores team for Massey Ferguson har udgangspunkt i Toftlund og Brørup. 

TBS Maskinpower importerer de berømte græsmaskiner fra McHale. De regnes af mange for at være segmentets førende producent af blandt andet kombipressere. Importen giver os mulighed for at sælge kvalitet til den helt rigtige pris.

TBS Maskinpower er medlem af MI (Maskinhandler Indkøbsringen). Det sikrer os forhandlingen af en række anerkendte mærker og alle vores kunder et omfattende produktprogram at vælge fra.

Du kan læse mere om vores mest kendte mærker ved at klikke på nedenstående links

  • Kuhn – jordbearbejdningsmaskiner, plove, såmaskiner, mixervogne mm
  • Danfoil - unik sprøjteteknologi
  • Dalbo – jordpakkere, tromler, stubredskaber
  • Agrometervandingsmaskiner og gyllehåndtering
  • Fasterholt - vandingsmaskiner