Skov / Have / Park

Det eneste, du ikke kan købe her, er dårlige discountmaskiner. Det har vi besluttet os for at lade andre om. Hos os får du din nye kvalitetsmaskine leveret samlet, afprøvet og klar til anvendelse – og skulle den undtagelsesvist drille, kan vi også klare garantireparationerne selv.

Trænger plæneklipperen til en servicetur? Vores fagfolk ved, hvad der skal til, for at dine maskiner starter og kører uden problemer. Vi er autoriseret serviceværksted for Stiga, Jonsered, Stihl, Simplicity, Klippo, VPM og Yanmar – og vi servicerer alle andre mærker. Om det er en selvkørende-, ”walk-behind”- eller en robotklipper, der driller, eller en motorsav, der bare ikke vil, det den skal, står vi altid klar til at give dig en hjælpende hånd med service eller reparation.

Vi vil naturligvis også gerne sælge dig en ny maskine, hvis den gamle skal skiftes ud. Hos os finder du mærkerne Stiga, Jonsered, Stihl, Simplicity, Husqvarna, Klippo, VPM og Shibaura, Yanmar som dækker have/skov/park forbrugerne ind på alle områder.

Kom ind i butikkerne i Brørup og Toftlund eller ring til en af vores sælgere næste gang du skal købe en ny maskiner eller have den gamle serviceret.

Du kan trygt handle med os.