Salg

TBS Maskinpower er AGCO full-line forhandler. Vi er specialister i MF og Fendt og kan rådgive dig til at finde den helt rigtige traktor til dit behov og budget. Vores afdelinger i Brørup og Toftlund har specialiseret sig i MF, mens teamet i Starup er dedikerede til Fendt.

Vi er også stærke på sprøjter af enhver type. Vores produktprogram strækker sig lige fra Challengers selvkørende modeller over Danfoil til Kuhn. De er hver for sig kvalitetssprøjter, men velegnede til forskellige strategier og behov, så med flere fabrikater kan vi altid levere det, kunderne har behov for.

Samtidig udgør Maskinhandler Indkøbsringen et omfattende agentur, hvor stærke brands som Kuhn, Simplicity, Ferris og en lang række andre fabrikater udgør en slagkraftig cocktail til landbruget og resten af den grønne sektor.

Kontakt vores salgsafdeling næste gang du tænker på at investere i nyt grej - og lad os give et bud på en stærk løsning. Vores sælgere har den erfaring, der skal til for at være en værdifuld sparringspartner for dig


Kontakt Salg på tlf. 753811227538 11227538 1122


 

 


Links: