Tilbud til Skoven!

I mere end 25 år har Fendt i Starup opbygget skovtraktorer baseret på Fendts robuste traktorteknologi. TBS Maskinpower har videreført traditionen og udbygget sine kompetencer indenfor området.

Da Vario-transmissionen fra Fendt blev introduceret i 1995, stod det helt klart, at dette koncept var som skabt til skoven, hvor ekstrem langsom fremdrift kombineret med høje motoromdrejninger er et krav.

Fendt-traktorer til skovbrug opbygges i størst muligt omfang i overensstemmelse med kundens ønsker og behov. Vi tager altid udgangspunkt i, at traktoren bliver beskyttet bedst muligt -ikke blot de vitale dele, men også kabine, skærme og motorhjelm, som i dag består af en stor del kunststof, har behov for ekstra beskyttelse for at holde serviceomkostninger og reparationer i bund.

I de største modelserier leverer Fendt-frabrikken med Fendt's eget vendeudstyr. De mindre modeller leveres typisk med vendeudstyr fra tysk underleverandør.

Komplette maskinsæt

Fendt-traktorer med Vario-transmission, integreret flishugger og vogn er en unik kombination som selvkørende flishugger. Det forener traktorernes suveræne kabinekomfort, motorernes store moment og transmissionens smidighed med en god flisshugger og en robust vogn. Vi har gode erfaringer med TP flishuggere og Alsidig flisvogne, men hvis du foretrækker noget andet finder vi en løsning på det. Uanset hvad, så kombinerer vi elementerne og fremstiller den selvkørende flishugger, du vil have.

Vi kan også opbygge andre maskinsæt, så uanset om du har brug for kran og vogn, eller det f.eks. drejer sig om en knuser eller rodfræser, så bestemmer du selv, hvilket maskinfabrikat du vil have. Selve opbygningen af vogntræk, hydraulik, el-systemer og kabine udføres efter vores retningslinjer, men vi tager gerne dine ønsker med i helheden i det omfang vi teknisk kan stå inde for helheden.

Du har ideerne – vi har den tekniske indsigt og erfaring – og sammen finder vi løsningerne

Kontakt Finn Dam Jensen direkte på 2964 6606 og få en snak om mulighederne.