Sikkerheden på din arbejdsplads

 


                                             
                           
Kontakt værkstedet i en af de tre afdelinger, og bestil dit sikkerhedseftersyn!

 

VÆRKSTEDER

Samlet set råder TBS Maskinpower over Sydjyllands største serviceteam, som med udgangspunkt fra vores servicecentre i Starup, Brørup og Toftlund løser kundernes akutte problemer eller planlagte serviceopgaver. De tre servicecentre ledes af hver sin ansvarlige værkfører, der sikrer, at alle centre og servicebiler er opdaterede med den nyeste teknologi, og at vores personale løbende uddannes i takt med teknologiens udvikling

Vores mange servicevogne virker som rullende værksteder. De er udstyret med de nødvendige analyseværktøjer og medbringer de mest gængse reservedele, så de kan udføre mange reparationer ude hos kunderne. Det sparer tid og penge.

Udover normalt servicegrej råder vi også over anlæg til service/vedligehold af aircondition og klimaanlæg, mobile afprøvningsstande op til 500 kW, rullefelter til afprøvning af bremser, et af Jyllands største testanlæg til sprøjter og flere andre faciliteter, der giver vores kunder ideelle muligheder for altid at have velfungerende traktorer og redskaber.

TBS ER DIN AUTORISEREDE AGCO-FORHANDLER og SERVICEPARTNER
Som autoriseret AGCO forhandler er vi specialister i Massey Ferguson og Fendt lige fra den revolutionerende "lille grå" traktor til de sidst nye high-tech traktorer og mejetærskere. Vi er fuldt opdaterede om teknologien, og vi opdaterer dine traktorers software, når de serviceres.

AGCO's og dermed TBS' målsætning er at sikre kunderne:
- Den bedste service i branchen
- Lave driftsomkostninger
- En pålidelig og holdbar maskine
- Minimal værkstedstid
- En høj indbytningspris

SERVICE PÅ DANFOIL og GRIMME
TBS har en speciel "Danfoil-bil" og en specialuddannet montør, som servicerer Danfoil-kunder i hele Region Syddanmark - book dit næste sprøjteeftersyn ved værkføreren i Tofltund.

Vi har også et formaliseret samarbejde med Grimme om servicering af deres kartoffelredskaber syd for E20. Det giver både kunderne hurtig service i sæsonen og kompetent klargøring af maskinerne i servicecenter Toftlund, hvor vores lager af reservedele til Grimme også ligger.

SERVICE AF HAVE- OG PARKMASKINER
TBS sælger mange have- og parkmaskiner. Plænerobotter, plæneklippere, motorsave og kompakttraktorer er en del af hverdagen i specielt Brørup og Toftlund. Vi har valgt at oprette et dedikeret servicecenter for småmaskiner i Brørup, for at effektivisere arbejdet. Du indleverer og afhenter fortsat maskinerne i din lokale afdeling, men servicearbejdet udføres på vores specialværksted.

 

SOM VÆRKFØRER MØDER DU: